Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

juliebenzkiss

Desperate Housewives tillbaka i vår

by Mathilda on 07 februari 2010

Desperate Housewives har haft ett långt vinteruppehåll på kanal 5, många tittare har upprörts över att de inte har skrivit ut något datum för när serien börjar igen men nu har de äntligen kommit ut med ett startdatum: tisdagen den 2 Mars.

Som ni säkert minns från i höstas så slutade de senaste avsnittet med att en flygolycka drabbade Wisteria Lane där vi lämnades med frågan vem/vilka som dog. Vårens första avsnitt ”If…” tar vid där det sista slutade och ger svar på den omdiskuterade frågan. Dessutom får vi följa med hemmafruarna några år fram i tiden där får besvarat sina frågor om hur livet hade kunnat sett ut.

TV GUDIE rapporterar att vi i ett senare avsnitt även kommer att få se den nya karaktären, strippan Robin, kyssa en av de andra hemmafruarna. Från vad som skrivits tidigare hade man kunnat tro att det var Susan, men ABC har nu avslöjat att det är Katherine. Ingen vet dock ännu varför karaktärerna pressar läpparna mot varandra, har Katherine tröttnat på att jaga Mike och blivit lesbisk?

Se Bilden ovan.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/desperate-housewives-tillbaka-2-mars-pa-kanal5/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 07 februari 2010 kl. 20:07

Detta är överlag något jag anser att kanalerna borde bli bättre på. För ett tag sedan fick jag tex en mängd frågor angående FlashForward som plötsligt försvann från tablåerna.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: