Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate Housewives S6 E03 – Gaby återser en kär vän

by Mathilda on 20 oktober 2009

desp8I kvällens avsnitt av Desperate Housewives, ”Never judge a lady by her lover”….

I förra avsnittet lades all skuld för Julies överfall på Danny Bolden. Han togs in för förhör, men polisen hade ingen anledning att gripa honom. Susan håller fast vid sin teori och sprider ut rykten till sina grannar om att det faktiskt var han som överföll hennes dotter och att alla borde passa sig för honom.

”Her son tried to kill my daughter! And while he’s here, nobody on this
street is safe!” – Susan

Familjen Solis är ute och äter på en restaurang och plötsligt dycker deras gamla trädgårdsmästare John upp. Det visar sig att han äger stället och han erbjuder Ana ett jobb. Carlos är inte alls glad, men går med på det för att testa Gaby. Gaby reagerar naturligtvis på att John är tillbaka, och minns tiden de hade tillsammans.

Bree som själv tror att hon bara utnyttjar Carl, börjar visa ett underligt beteende och anar tillslut att hon är förälskad.

Lynette och Tom berättar den glada nyheten om graviditeten för sina barn, dessvärre verkar ingen av dem bli särskillt glada. Lynette får ett jobb erbjudande av Carlos, då han fått reda på att den personen som skulle fått tjänsten är gravid.Lynette tackar tvekande ja och hoppas att hon ska komma på ett sätt att dölja sin hemlighet för Carlos.
Angie och Nick Bolen är överrens om att de inte kan fly, igen. Så vad är det egentligen de har varit med om innan som kan vara värre än att vara misstänkt för ett mordförsök? Och vad är det som får dem att ha ett laddat vapen i sitt hus, tt vapen som Angie visar Danny att han kan använda om man behöver…

Vad tror du? Vem/Vilka/Vad gömmer sig familjen Bolen för? Vilken hemlighet har fått dem att byta efternamn och flytta till Wisteria Lane?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/desperate-housewives-s6-e03-gaby-aterser-en-kar-van/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: