Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dagens intressanta TV-serier

by Stefan on 25 februari 2009

LostPå amerikansk TV så har vi ett par intressanta TV-serier som Lost, Top Chef: New York, Criminal Minds och Damages. Själv så följer jag egentligen inte någon av dem, men överväger att ta upp Lost igen. Jag tappade intresset en bit in i tredje säsongen när de aldrig lyckades ta sig ifrån ön och The Others blev inblandade. Är den tillräckligt bra för att man ska ta upp den igen?

På svensk TV så ser det tyvärr mörkare ut. Dels har vi nya avsnitt av Grey’s anatomy på kanal 5 och Halv åtta hos mig på TV4. Det som lockar mest är seriestarten av Lie to me 21:00 på TV4. Vad jag har läst av serien så ska den vara väldigt lik The Mentalist, vilket bådar gott. Tyvärr spelas Champions League samtidigt och jag kommer därför tvingas se serien på internet.

Igår skrev jag som hastigast att ett nytt avsnitt av NCIS skulle sändas på amerikansk TV. Ett avsnitt som har fått väldigt bra betyg, men tyvärr så har jag inte fått möjlighet att se det ännu. Vi får se om det dyker upp under dagen.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/dagens-intressanta-tv-serier-3/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: