Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

CW satsar på vampyrer och politiker

by Stefan on 14 februari 2009

Vampire DiariesCW fortsätter att satsa på unga tittare genom att beställa pilotavsnitt av två annorlunda vampyrer och politiker. Nätverket har gett grönt ljus till ett första avsnitt av Vampire Diaries och Body Politic, enligt The Hollywood Reporter.

Vampire Diaries är baserat på boken med samma namn som kom ut redan 1991. Novellen följer en ung kvinna som blir huvudmålet för ett par vampyrsyskon, en ond och en god, som flyttar till hennes hemstad. Beslutsfattarna på CW verkar vara väldigt intresserade av det paranormala för tillfället.

Body Politic är tänkt att locka den unga CW-publiken till politiken. TV-serien kommer fokusera på en ung kvinna som packar ihop och flyttar till Washington D.C. för att påbörja sitt drömjobb, att arbete för en senator.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/cw-satsar-pa-vampyrer-och-politiker/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Johan 16 februari 2009 kl. 05:38

Jag tror tyvärr inte att Vampire Diaries blir någon vidare succé och jag skulle inte bli allt för förvånad om det inte blir mer än ett avsnitt.

Angående Body Politic så kan den förmodligen gå bra till en början. Politik har blivit väldigt ‘inne’ på senare tid i USA tack vare Obama. Frågan är hur länge det håller i sig.

2 Jessica 16 februari 2009 kl. 12:47

Tack för din kommentar! Har varken sett Gary Unmarried eller Ghost Whisperer (dock har jag hört talas om den senare).

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: