Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Community-The-Real-Class-Clown

Community i fara att läggas ner

by Mikael on 02 december 2011

Den amerikanska serien Community som i sverige går på tv6 är mitt uppe i sin tredje säsong och har nu utav sin amerikanska kanal blivit placerad på ”bänken”mitt  i den amerianska tv-säsongen, vilket betyder att community inte kommer att sändas i USA den närmaste tiden.

Att serien återkommer i vår med resten utav den tredje säsongen är högst troligt, men vad som händer efter det är högst oklart.

Serien har blivit hyllad av kritiker som en nyskapande serie men den  har dock inte lyckas vinna över den stora tv-publiken under sin tredje säsong och det sägs vara den primära anledningen till pausen.

Beslutet har dock skapat en anstormning på nätet där seriens hardcore fans samlat sig och visat sitt missnöje med beslutet och där dem nu gör sitt bästa att få tillbaka community i rutan.

Seriens skapare Dan Harmon har gått ut och sagt att om den tredje säsongen blir seriens sista så kommer slutet vara ett passande och han kommer ge varje karaktär ett värdigt avslut.

Jag och många fler följer med spänning Communitys öde.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/community-i-fara-att-laggas-ner/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 andros 02 december 2011 kl. 13:03

Synd, denna serie är väldigt bra.

Men å andra… hur troligt är det att de går på ett Community College år in och år ut? Nya elever skulle ha fasats in och gamla skulle ha fasats ut. Men det hade nog inte blivit samma sak.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: