Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Cirkus Möller – Flipp eller Flopp?

by Mathilda on 23 oktober 2009

Cirkus MöllerSom tidigare nämnt i ett inlägg här på omTVserier verkar Cirkus Möller vara en blandning mellan Hej Baberiba och något annat humorprogram. Programmet funkar bra för mig som lite pausunderhållning till Idol, men är dock inte tillräckligt underhållande för att jag skulle se det annars.

Inledningsvis fick vi se en parodi på Bonde söker fru, som enligt mig inte alls var speciellt rolig. Jag gillar inte Måns Möller, tycker inte att han är ett dugg rolig och han spelar inte bra alls. Kändes som att de flesta sketcher saknade poäng?! Okej, vissa delar var kanske lite roliga, men jag skrattade inte en gång under hela programmet. Var det bara jag som störde mig helt ortoligt mycket på Möller och studiomannen ”Kent”?

För mig blev Cirkus Möller en riktig Flopp! Men som sagt, vad ska man annars göra för att hålla sig vaken när man väntar på att få se resultatet från Idol.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/cirkus-moller-flipp-eller-flopp/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Stefan 23 oktober 2009 kl. 21:47

Jag hävdar att Cirkus Möller var en stor flopp. Humoreliten i Sverige är verkligen långt under isen för tillfället. Precis som du skrev så var där något klipp som var småroligt, men långt ifrån att man skrattade.

2 Malin 23 oktober 2009 kl. 22:25

usch, jag har jätte svårt för möller.. så nej tack till detta program!

3 Jan Blomquist 31 oktober 2009 kl. 14:40

Såg på cirkus Möller igår. Synd att inslagen med Batra, Mehde och
Glans bara varade i 5 minuter.
Resten var bland det sämsta jag sett.
släng skiten i papperskorgen!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: