Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

CBS lägger på fem pilotavsnitt

by Stefan on 15 februari 2009

Jerry BruckheimerDet är pilotsäsong för TV-nätverken och förra veckan låg CBS verkligen inte på latsidan när man beslutade om att beställa fem pilotavsnitt. Resultatet blev tre dramaserier och två komedier. Förvånande för CBS så har det i nuläget inte kommit ut några uppgifter om en polisserie.

Jerry Bruckheimer återvänder till nätverket för ett medicinskt drama vid namnet Miami Trauma. Enligt Variety så kommer det vara ett team med traumaläkare i Miami som gör sitt bästa för att hjälpa sina patienter komma på rätt köl igen.

Nästa serie som är på gång går under namnet Three Rivers och är ett drama som följer organtransplantationer ur alla inblandades perspektiv. En intressant serie ur min synpunkt då jag nyligen valde att bli organdonator och hoppas på att TV-serien uppmanar fler att bli det.

Den sista dramaserien är The Good Wife, om en politikers fru som bestämmer sig för att försöka bli försvarsadvokat.

På komedisidan, Waiting to Die beskrivs som en grabbkomedi om ett par vänner som spenderar sin tid med att ta det lugnt. Mitch Hurwitz från Arrested Development kommer producera serien.

Den sista serien är Accidentally on Purpose, en komediserie baserad på filmkritikern Mary F. Pols självbiografi om att ha en flört med en yngre man som leder till en oförutsedd graviditet.

Personligen så är jag inte särskilt förtjust i någon av serierna vid en första titt, men jag gillar budskapet i Three Rivers och jag hoppas på att man verkligen uppmanar tittarna till att anmäla sig som organdonatorer.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/cbs-lagger-pa-fem-pilotavsnitt/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: