Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

C

Camelot

by kennet on 03 mars 2011

Tv-kanalen Starz, som tidigare gett oss serier som Spartacus: Blood and Sand, Spartacus: Gods of the Arena och The Pillars of the Earth, fortsätter att producera serier baserad på storslagna historier och nu har turen kommit till Kung Arthurs hov vid slottet Camelot.

Camelot utspelar sig kring de karaktärer som kretsar runt kung Arthur så som Merlin, Guinevere, Morgan, Kung Lot, Kung Uhter och Drottning Igrane. Historien kretsar kring mordet på Kung Uther och vad som  utspelar sig efter detta då det är dags för den nye kungen att ta över, Kung Arthur. Arthur, som inte vet om att han är av kunglig börd och växt upp hos en annan familj, blir uppsökt av Merlin efter det att Kung Uther har blivit mördad och det är här som Starz historia om Camelot tar sin början. 

Serien består av 10 episoder som är ca 50 minuter långa. Episod 1 visades den 25:e februari och episod 2 kommer att visas den 1:a april, så det blir lång väntan mellan episoderna.

För alla er som gillar de tidigare nämnda Starz-producerade serierna så skulle jag vilja rekommendera er att ge denna serie en chans, även om jag endast sett pilotavsnittet så bådar det gott inför fortsättningen.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/camelot/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 kennet 01 september 2011 kl. 08:18

Camelot kommer att börja sändas i TV 6 inom en snar framtid.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: