Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Brotherhood

Vinn Brotherhood säsong 1 & 2 på DVD

by Stefan on 01 mars 2010

Vår första tävling tillsammans med Paramount Home Entertainment, där vi delade ut Being Human, blev väldigt populär och vi drar genast igång en ny tävling där vi har fått möjlighet att tävla om Brotherhood säsong 1 & 2.

Kjell Häglund, grundare av tv-bloggen Weird Science, utnämnde den i Sydsvenskan till bästa importerade serien i svensk tv våren 2007 och jämförde den bland annat med Sopranos och Vita huset.

I det irländsk-amerikanska kvarteret The Hill, Rhode Island kämpar Tommy Caffee för att uppnå sitt mål – att bli den främsta politikern. Hans arv från den irländska maffian gör dock att hans intressen ständigt övervakas av både maffian och polisen och när hans kriminella bror, Michael, återvänder till staden efter 7 år i exil radas problemen upp.

Maffialedaren, Freddie Cork, hotar att döda Michael om inte Tommy fixar statliga kontrakt till Freddie. Samtidigt som Michael i sin tur ger sig på Freddies medlemmar. Dessutom bär Eileen, Tommys fru, på egna hemligheter.

I Brotherhood får du veta hur långt människor kan gå för att uppnå sina egna mål. Det här är en historia om rivalitet, hämnd, lojalitet och inte minst om familjerelationer som sätts på prov. Är blod verkligen tjockare än vatten?

Två lyckliga vinnare får säsong 1 & 2 av dramaserien Brotherhood på DVD som släpptes i butikerna den 24 februari.

Tävlingen är avslutad. Se våra pågående tävlingar.

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/brotherhood-tavling/ sort:published

Comments on this entry are closed.

Föregående:

Nästa: