Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Benjamin McKenzie fantastisk i Southland

by Stefan on 31 maj 2009

SouthlandNågra av er har säkert noterat att bilden på Benjamin McKenzie i headern här på omTVserier. Bilden är från hans nya serie Southland som jag nyligen har börjat ta mig en närmare titt på. För ett par år sedan kändes det som att alla svenska tonårstjejer följde The OC slaviskt och jag ska erkänna att även jag hakade på första säsongen. Den första säsongen var fantastiskt och med den så blev Benjamin lite av en tonårsidol.

Nu har han växt upp och tagit plats i LA på en polisstation tillsammans med Buck från succéserien Band of Brothers. Första säsongen består endast av 7 avsnitt, men betyget från tittarna har blivit väldigt högt och jag är säker på att vi får se ytterligare säsonger.

Southland följer livet hos ett par poliser som lever och arbetar i Los Angeles. Efter att ha sett pilotavsnittet så måste jag säga att fokus ligger snarare på karaktärerna än på polisbiten, vilket är både bra och dåligt. Själv är jag väldigt förtjust i polisserier men jag förstår att för den stora massan så kan man inte gräva ner sig totalt. Skaparna bakom Southland har tidigare varit med och gjort ER, så vi har utan tvekan något som kan bli intressant.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/benjamin-mckenzie-fantastisk-i-southland/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Hanna 31 maj 2009 kl. 18:07

Serien är värd att titta på JAG lovar :D

2 Stefan 31 maj 2009 kl. 20:25

Kul att höra Hanna. Jag tänkte ta upp Southland senare ikväll, så jag får skriva mer om vad jag tycker imorgon.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: