Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Bengt Frithiofsson full i TV

by Stefan on 14 september 2009

BengtI gårdagens program av Kändisdjungeln var det vinprovning med Bengt Frithiofsson i huvudrollen. Hur det nu är möjligt att få tag på vin i djungeln där man måste vinna mat förstår jag inte riktigt, men det finns säkert någon logisk förklaring.

Händelsen fick mig att tänka på ett annat framträdande av Bengt i Nyhetsmorgon där han framstår något runt om fötterna vilket gav upphov till rykten om att han skulle vara ett fyllo i TV, något han själv tillbakavisar.

Aldrig, men jag har ofta beskyllts för att vara det. Jag blir huvud taget aldrig full, jag skulle aldrig dricka så mycket att jag inte har kontroll över mig själv. Jag dricker inte varje dag och har en utmärkt lever.

Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tro efter att ha sett videon. Oavsett fyllo eller ej så är han fortfarande utan tvekan min favorit i Kändisdjungeln tillsammans med Mikkey Dee. Även Karl Petter Bergvall framstår som genuin och trevlig.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/bengt-frithiofsson-full-i-tv/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: