Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nakenbilder på Ashley Greene & Twilight hångel

by Stefan on 11 augusti 2009

Ashley GreeneFör bara ett par dagar sedan dök det upp nya nakenbilder på Vanessa Hudgens lagom till hennes premiär av Bandslam. I helgen var det dags för Twilight-stjärnan Ashley Greene att skapa dubbla rubriker genom att först hångla upp Chace Crawford från Gossip Girl och några timmar senare dök det upp nakenbilder på Ashley Greene.

Då hennes advokater nu hotar att stämma allt och alla som publicerar bilderna så väljer jag istället att länka till en annan sida som har publicerat dem. Observera att bilderna inte är kontorsvänliga då det åter igen är helnaket.

The photos in question, which appear to be of our client, are illegal and are being unlawfully displayed. Our client intends to take legal action.

[Bild 1] [Bild 2] [Bild 3]

Nu kan det vara jag som överdriver, men börjar det inte bli dags för alla stjärnorna att tänka till både en och två gånger innan man tar foto på sig själv och delar ut?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/ashley-greene-nakenbilder/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Johan 11 augusti 2009 kl. 14:47

Äh, var inte på det viset. Hon ser ju riktigt bra ut!

2 Ted 12 augusti 2009 kl. 00:38

Jovisst borde de tänka sig för, speciellt när det här varit på tapeten tusentals gånger förr med en rad kändisar. I och för sig är det säkert ett väldigt bra PR-knep att plocka fram när karriären börjar dala lite eller när man bara känner att man behöver lite ny uppmärksamhet.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: