Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

spartacus ven

Äntligen – Spartacus: Vengeance

by kennet on 29 juli 2011

Starz har nu släppt den första trailern till säsong två av Spartacus: Blood and Sand. Serien kommer att visas på Starz i januari 2012 och är döpt till Spartacus: Vengeance.

Den första trailern till Spartacus: Vengeance släpptes den 27:e  juli och går nu att se på www.starz.com samt här http://www.youtube.com/watch?v=x59O_uW19P0 och jag rekommenderar alla fans att kolla in dessa.

I denna trailer blir det även första gången vi får se hur nye Spartacus, Liam McIntyre, ser ut i full Spartacus-mundering samt ”in-action”.

Serien tar vid där Blood and Sand slutade och kommer att handla om gladiatorernas strider i Capua och Gaius Claudius Glaber som skickas till Capua för att försöka stoppa de rebelliska slavarna som sprider skräck och död. I denna uppföljare kommer Spartacus ställas inför dilemmat om hur han ska lyckas hålla samman sin slavarmé och samtidigt försöka uppnå sitt eget mål att hämnas på de personer som gjorde honom och hans fru till slavar. Det utlovas mycket blod och naket precis som i de tidigare serierna. 

Nedräkningen har börjat…

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/antligen-spartacus-vengeance/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 31 juli 2011 kl. 10:49

Verkar lovande :)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: