Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anna Anka till Svenska Hollywoodfruar

by Stefan on 29 november 2009

Anna AnkaDetta är långt ifrån någon nyhet då det enligt flera källor blev klart för 9 dagar sedan. Däremot så tycker jag att det tål att nämnas även här på omTVserier. I slutet på förra månaden kom det fram att Anna Anka mycket väl kan dyka upp i Let’s Dance och kort därefter kom nyheten om hennes julkalender tillsammans med Robert Aschberg som går under namnet Anna Anka och Hennes Vänner och sänds samtidigt som Kalles Jul.

I samma veva påpekade Anna Anka att hon inte kommer ställa upp för ena andra säsong av en av höstens hetaste serier, nämligen Svenska Hollywoodfruar.

Jag sa till dem att inte slänga sådana erbjudanden på mig, det är bara slöseri med min tid.

Nu tycks hon har gjort en helomvändning och jag är förmodligen inte helt fel ute när jag hävdar att det handlar till hundra procent om pengar. Enligt Aftonbladet kommer hon gästspela i tre avsnitt; 1, 4 och 8 vilket får mig att gissa på att säsongen blir 8 avsnitt långt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/anna-anka-till-svenska-hollywoodfruar/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: