Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anna Anka kan få en egen TV-serie

by Stefan on 26 oktober 2009

Anna AnkaFörra veckan skrev jag och berättade att vi kan få se Anna Anka i Let’s Dance efter ett möte mellan de båda parterna i slutet av förra veckan. Enligt en intervju med henne gjord av Expressen så verkar det fortfarande högaktuellt med ett deltagande i Let’s Dance, med kravet att han får träna i USA och pendla till Sverige på fredagarna. Frågan är om tittarsiffrorna för att se Anna Anka på ett dansgolv är tillräckligt bra för att motivera kostnaderna.

Samtidigt har hon valt att tacka nej till Wipeout och en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar, vilket betyder att vi med all säkerhet inte får se en säsong 2 där eftersom varken Maria Montazami eller Agnes-Nicole Winter lockade tittarna. Möjligtvis om man lyckas hitta en ny Anka.

Det är inget att ens diskutera. Jag sa till dem att inte slänga sådana erbjudanden på mig, det är bara slöseri med min tid.

I nuläget lutar det främst åt att hon får en egen show. Däremot så är det klart redan nu att hon kommer göra en kort serie på sex avsnitt tillsammans med Robert Aschberg i december månad.

Det är det jag är mest het på. Det handlar bara om mig och det är ett roligt koncept som jag tror folk kommer att gilla.

Det första jobbet jag kommer att göra kommer att bli i december månad för Robert Aschberg. Det blir ingen julkalender, för det finns inte tid, men det blir en annan idé där jag tar med tittarna inför julen i sex avsnitt. Då får svenskarna en liten uppvärmning inför ”Let’s dance” om jag nu skulle göra det..

Vill du se mer av Anna Anka i svensk TV?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/anna-anka-kan-fa-en-egen-tv-serie/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Agneta 26 oktober 2009 kl. 19:15

Undrar vad hon och Robban ska göra? Jag vill nog se henne mer som dum blondin och lätt blåst hollywood-fru. Det känns som att det är i det facket hon hör hemma. Ok, hon är frispråkig och lätt chockerande, men vad mer?!

Jag tror att det finns risk för att Anna Anka ganska snart står oss alla upp i halsen.

2 Stefan 26 oktober 2009 kl. 20:00

Personligen tycker jag att vi har sett mer än tillräckligt av henne redan nu och tittar jag på söktrafiken ser det ut som att intresset har minskat en aning sedan Svenska Hollywoodfruar slutade sändas. Enligt Anna Anka själv så spelade hon endast en roll i den serien, men jag är tveksam. Varför idiotförklara sin mans fans i TV om man förstår bättre?

3 Erika 28 oktober 2009 kl. 22:26

Suck! Har vi inte sett tillräckligt av anna anka redan? Där, där, där och här. Överallt är hon nu och vi verkar inte bli av henne inom den närmsta tiden.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: