Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anna Anka

Anna Anka (Åberg) söker assistent

by Mathilda on 11 december 2009

Nu har du chansen att flytta till USA och jobba för (den föredetta) Hollywood-frun. Tv3 har gått ut med att Anna Anka söker en assistent. Alla kan söka, så varför inte testa? Programmet börjar spelas in i vår!

Men hur ska det gå för Anna nu när maken lämnat henne? Det pratas om att hon kommer att få byta tillbaka till sitt gamla efternamn igen. Paul har nämligen förbjudit Anna att använda efternamnet för att hon inte ska kunna missbruka det. Så frågan är nu hur tv3 ska göra med sin nya satsning på programmet ”Anna Ankas PA”. Kanske vi istället får se ”Anna Åbergs PA”.

”Det är precis den typen av kommersiellt utnyttjande av Pauls efternamn som han vill undvika. Namnet ‘Anka’ är ett varumärke som Paul är angelägen om att skydda”, säger en källa till Realtid.se.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/anna-anka-aberg-soker-assistent/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 11 december 2009 kl. 13:50

Visst förstår jag Paul Anka, men kan man verkligen tvinga någon att byta efternamn efter en skilsmässa? Hörde på radion igår att Anna Anka/Åberg berättade att allting i Svenska Hollywoodfruar var regisserat och jag undrar om inte intresset för henne har svalnat. Tror att hon kan få det svårt att gå runt med sina lyxvanor då hon egentligen aldrig har haft någon lysande karriär.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: