Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Angus Jones

Angus T. Jones från 2½ män får rekordlön

by Stefan on 12 oktober 2010

Så sent som i våras blev Charlie Sheen gripen för hustrumisshandel och det började genast spekuleras om 2 ½ män var på väg att läggas ner – ett ämne som blev allt hetare  i samband med att Charlie Sheen själv hotade att lämna Two and a Half Men om han inte fick en kraftig löneökning.

Nu ser det däremot lovande ut när seriens yngsta stjärna – Angus T. Jones skriver på ett nytt kontakt som sträcker sig över 26 avsnitt med en ersättning på $300 000 per avsnitt. Därmed är Jones garanterad $7.8 miljoner över de kommande två säsongerna, plus en påskrivningsbonus på $500 000, vilket gör honom till den absolut bäst betalda ungdomen i sin bransch.

Beloppet motsvarar cirka 57 miljoner svenska kronor. Kontraktet som skrevs i maj kan dock ge närmare det dubbla då det enbart garanterar 26 avsnitt och öppnar för 48 avsnitt i samma prisklass.

Samtidigt ligger Jones kraftigt i lä mot farbror Charlie som har fått ett kontrakt värt $2 miljoner per avsnitt vilket garanterar honom minst $52 miljoner över de kommande två säsongerna. En summa som motsvarar närmare 361 miljoner svenska kronor.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/angus-jones-far-rekordlon/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: