Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Allt mer tveksam till Breaking Bad

by Stefan on 08 juni 2009

Breaking BadIdag slutade jag tidigt på arbetet och spenderade därför eftermiddagen med att ta mig igenom hela säsong 2 av Breaking Bad. En säsong blandad med glädjeämnen och motgångar, underhållning och trisstress.

Under ett par av avsnitten såg det äntligen ut att bli som jag hoppades när jag skrev mitt inlägg igår, nämligen att Bryan Cranston och Aaron Paul bestämmer sig för att själva bli kungar på marknaden och sköta allting från produktion till distrubition. Tyvärr föll allting samman ganska fort och hela biten med att Aaron föll för heroin kändes som tortyr. Personligen hatar jag när det är möjligt att förutse hemska saker och man tvingas genomlida en lång väntan innan det sker.

Säsongsavslutningen gav en del intressanta saker att bygga vidare på och jag undrar hur Bryan ska bygga ihop det hela med sin fru igen. Personligen så har jag inget emot att familjen går seperata vägar och vi istället kan få fokus på knarkhistorien, men tyvärr undkommer vi det förmodligen inte. Kvällens stora frågor blir förmodligen; vem var på planet? Vad händer med han som orsakade kraschen? Hur reagerar Aaron efter att ha kommit ut från rehab? Kommer Bryan bli ännu mer Bad?

Över det hela så anser jag fortfarande att Breaking Bad är en underhållande serie som helt klart är sevärd, men vi har stunder i varje avsnitt där det egentligen inte sker något. Familjen bråkar lite, vi ser bilar som kör förbi, vi tittar på himlen, mm. Skulle vi korta ner det hela och få en snabbare serie i stil med Southland så tror jag att där skulle bli ännu fler tittare.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/allt-mer-tveksam-till-breaking-bad/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 This Is Madness 03 januari 2010 kl. 19:51

Jag håller inte med dig här!

Jag tycker att Breaking Bad är lika bra som The Shield, som enligt mig är ett mästerverk.

Jag ser verkligen fram emot den 3de säsongen och undrar hur det hela skall sluta. Antagligen blir han helt frisk och får sitta inne för alla brott som han har lyckats bli indragen i, heheh…

Jag hoppas dock att brotten lönar sig för honom!

2 Daniel 08 februari 2010 kl. 20:43

Kan inte heller hålla med. Det är sällan en serie har fängslat mig som Breaking Bad gjort.

3 Helena 18 mars 2010 kl. 00:10

Håller inte med! Näst bästa serien efter Dexter. Äntligen börjar den igen i Usa!

4 Torsten Edwinson 13 mars 2012 kl. 10:47

Säsong 2 var den svagaste, men Breaking Bad är ändå den bästa TV-serie jag sett so far.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: