Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Vinnare robinson 2009 lockar besökare

by Stefan on 27 maj 2009

RobinsonUnder de senaste veckorna har huvudfokuset på omTVserier utan tvekan flyttats från Ghost Whisperer till Robinson och idag slog besökarsiffrorna i taket när jag publicerade mitt inlägg om att Jarmo står som vinnare i Robinson 2009. Enbart idag trillade det in över 500 nya besökare genom Google tack vare olika synonymer till vinnaren av Robinson.

Intressanta siffror och samtidigt hoppas jag på att de ökar ännu mer ju närmare vi kommer finalen på lördagen. Samtidigt har det kommit ut rykten om att det inte alls är Jarmo som vinner, utan enligt ryktet så ska Ellenor ha skrivits ut som vinnare på ett inbjudningskort. Otroligt suspekt anser jag och tvivlar på att någon skulle göra en misstag av den storleken.

Lägligt(?) till finalen så gick även Erik till pressen och berättade att hans dator, med bilder från efterfesten, blev stulen i veckan och nu hoppades han på att tjuvarna inte valde att lägga upp bilderna på nätet. All publicitet är bra publicitet och jag tror att det snarare kan hjälpa än stjälpa Robinson. Frågan är om bilderna någonsin kommer dyka upp.

– Det skulle vara jättetråkigt om bilderna kom ut. Speciellt för våra tittare som har följt serien. Hela historien är jäkligt olycklig. En smålänning i stora staden som inte förstår att man inte ska lägga laptopen i bilens baksäte, säger Martin, exekutiv producent för Robinson.

I veckan började dessutom Christian att blogga, vilket jag kommer gå djupare in på imorgon.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vinnare-robinson-2009-lockar-besokare/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Håkan 28 maj 2009 kl. 11:26

Otroligt att vinnaren av Robinson 2009 kan locka så många läsare. Gör mig mörkrädd och fundersam när fler vill läsa om Robinson än göra något vettigt.

2 Cattis 28 maj 2009 kl. 17:18

Vilken bra hemsida!:D

PS. Jag hamnade här efter att ha googlat ”robinson 2009, vinnare” :P

Jag bara älskar att läsa spekulationer och andras egna slutsatser :)

3 Stefan 28 maj 2009 kl. 17:21

Kul att höra Cattis. Missa inte att vi söker skribenter just nu.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: