Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

farmenbild

Vill du vara med i Farmen?

by Sanna on 09 mars 2012

Efter 8 år är dokusåpan Farmen tillbaka i rutan. Till hösten kommer dokusåpan börja sändas på Tv4. Om du känner att du skulle vilja prova på utmaningen och synas på tv har du nu chansen att ansöka om att vara med i dokusåpan.

Farmen började hade sin första premiär år 2001 och en ny säsong spelades därefter in varje år fram till 2004. Under åren som gick lyckades vissa deltagare skapa stora rubriker i tidningarna. För vem minns inte nudisten Jan O Jansson (alias Naken-Janne), som chockade Sverige med att gå naken i varje avsnitt. Tv4 valde förövrigt att inte censurera så det var svårt att gå miste om Jan och hans könsorgan.

Nu till hösten 2012 är dokusåpan tillbaks. Årets programledare är Linda Lindorff som även är programledare för bl.a. ”Bonde söker fru”.

Farmen är en dokusåpa där deltagarna placeras på en bondgård. Där ska de under ett antal veckor leva som bönderna gjorde för ca. 100 år sedan. Varje dag ska höet slås, korna ska mjölkas, och de har inte någon som helst kontakt med allmänheten. De lever i sin bondgårdbubbla. För varje vecka som går röstas en av deltagarna ut och till sist återstår bara en ensam vinnare av Farmen.

Farmen kommer spelas in under sommaren 2012 och du måste vara minst 18 år för att kunna söka. Om du tror du har vad som krävs för att vara med i Farmen, så gå in på www.tv4.se och ansök idag!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vill-du-vara-med-i-farmen/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: