Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Var med i TV-serien Ullared

by Stefan on 02 november 2009

UllaredTrots att den nya TV-serien Ullared inte har premiär förrän ikväll 20:00 så har Kanal 5 redan bestämt sig för att det blir en succé och ska därför göra en uppföljare. Personligen tvivlar jag inte en sekund på att man har fel och även jag misstänker att vi kan få en otroligt populär serie för hösten.

Handlar du på Ullared så kan du nu söka till den kommande uppföljaren.

Strix Television spelar in programmet för Kanal 5, i samarbete med Gekås i Ullared. Det handlar såväl om personalen i varuhuset som om Er som planerat att besöka varuhuset och Ullared! Kanske finns det någon som känner att han eller hon vill delta i någon av alla de aktiviteter som pågår i och kring varuhuset?

Nu letar vi efter alla tänkbara besökare; Ullareds-entusiasten, förstagångsbesökaren, möhippan, rockbandet, 50-årsfesten, karavanklubben, MC-klubben, släktträffen, tjejgänget, bröllopet, barnfamiljerna, pensionärsklubben.

Känns det som att det här är något som kan passa dig och din familj eller dina vänner, eller har du tips om någon som vi bara inte får missa under inspelningen? Hör i så fall av dig till oss och berätta om dig själv, eller din vän, om vad ni har för planer när ni besöker varuhuset och varför just ni ska vara med i programmet. Bilder är ett plus i kanten och mailadress och telefonnummer där vi kan nå dig!

Maila till: ullared@strix.se

Posta ditt brev till:
”Ullared”
Strix television
Lumaparksvägen 11
120 87 Stockholm

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/var-med-i-tv-serien-ullared/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: