Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Vanessa Williams

Ugly Betty stjärna till Desperate housewives!

by Hanna Cederlöf on 08 juli 2010

Texten innehåller spoilers för säsong 7!

Ugly Betty stjärnan Vanessa Williams kommer till Wisteria lane. Vanessa Williams spelade boven Wilhelmina Slater i Ugly Betty.

Vanessa Williams kommer spela en ny hemmafru i Desperate housewives. Tv guide magazine i U.S.A var först med nyheten att Vanessa Williams får en roll i Desperate housewives.

Vanessa Williams kommer att spela Renee Filmore-Jones. Renee Filmore-Jones känner en av hemmafruarna sedan tidigare och det är Felicity Huffman karaktär hemmafrun Lynette Scavo.

  • Lynette Scavo och Renee Filmore Jones studerade samtidigt på college på 1980-talet där de var vänner men samtidigt rivaler. Deras rivalitet kommer att fortsätta i Fairview.
  • Hon är gift med en stillig man Keith Jones sedan många år, men paret har inga barn.
  • Renee har en stor hemlighet!

I hollywood ryktas det om att 5 stycken skådespelare i Desperate housewives slutar. Dessa är Kyle Maclachlan (Orson Hodge), Dana Delany (Katherine Mayfair), Drea De Matteo (Angie Bolen), Jeffrey Nordling (Nick Bolen) och Beau Mirchoff (Danny Bolen).

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vanessa-williams-desperate-housewives/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 andros 10 juli 2010 kl. 10:05

Hon är som klippt och skuren för en roll i Desperate Housewives. Men samtidigt är jag lite orolig att det blir lite för mycket av det goda. Hur många färgstarka kvinnor tål denna serie innan det blir för mycket av det goda?

2 Jessica 31 mars 2011 kl. 14:54

Jag undrar varför kanal 5 redan har visat avsnitt som Vanessa Williams medverkar i?? Säsong 7 sägs ju precis har börjat? Har boxarna 1-6 hemma och hon är inte med i någon av dom. Väldigt förvirrad. Tacksam för svar!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: