Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Exklusivt: Vampire Diaries till TV6

by Stefan on 02 november 2009

Vampire DiariesFöljer du omTVserier sedan tidigare så vet du redan vid detta laget hur otroligt förtjust jag är i Vampire Diaries. Jag har legat på samtliga svenska kanaler och försökt luska lite i vem som kan tänkas sända serien. Idag fick jag äntligen napp när Joachim Nordlind, försäljningsdirektör på MTGTV, bekräftar att man har köpt in serien.

Vampire Diaries kommer sändas i januari på TV6. Väldigt kul att en svensk kanal ändå kommer sända den, även om jag är lite besviken över att den stuvas in på TV6 där det populäraste programmet under förra månaden (Hål i Väggen) endast lyckades locka strax över 300 000 tittare. Samtidigt blir det den perfekta målgruppen vilket kan resultera i att en stor del av tittarna väljer att se serien.

Jag kan även passa på att berätta om Southland som nu har blivit säkrad tack vare TNT. Följ oss på Twitter för att få höra de senaste nyheterna kring dina favoritserier.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vampire-diaries-till-tv6/ sort:published

{ 5 comments… read them below or add one }

1 Viktoria 02 november 2009 kl. 23:03

Det som är dåligt med att det går på tv6 är att alla har inte den kanalen.Tycker den borde ha börjat visas på kanal5 eller möjligtvis svt 1 som Ture Blood eftersom dom kanalerna har folk.tur att jag följer i Usa’s takt då jag inte har tv6 :)

http://www.becoolsodapop.blogg.se

2 Stefan 03 november 2009 kl. 00:15

TV6 är en okodad kanal som alla ska ha tillgång till. Har du inte det rekommenderar jag dig att ta kontakt med din leverantör för att få det åtgärdat. På så vis är det bättre att TV6 sänder den än Kanal 5 som faktiskt är en betalkanal. Bäst vore givetvis SVT eller TV4.

3 Tina 01 december 2009 kl. 19:48

Hej, blev så otroligt glad när jag äntligen fick veta att Vampire Diaries kommer att visas i Sverige. Har försökt få svar i flera veckor. Tänk att så lite kan lysa upp en mörk och trist vardag.

4 ylva 21 september 2010 kl. 16:48

hej jag har en dum fråga :när går vampire diares?alltså vilken tid och dag

5 Stefan 22 september 2010 kl. 12:04

Om jag inte är fel ute så är det säsongsuppehåll i Sverige just nu. Säsong 2 började nyligen i USA och sänds 02:00 på fredagar, svensk tid.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: