Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nina Dobrev & Leighton Meester

Gossip Girl & Vampire Diaries sammanslagning

by Stefan on 27 januari 2010

Nej, en fullkomlig sammanslagning lär det med all säkerhet aldrig bli och tur är väl det. Däremot så har seriernas producent Bob Levy nyligen gått ut med att han mer än gärna skulle se Nina Dobrev och Leighton Meester i varandras TV-serier.

- Jag älskar idén! Vi ska arbeta på det, jag lovar.

Nina och Leighton är väldigt goda vänner privat och lärde känna varandra under den gemensamma inspelningen av filmen The Roommate som är planerad att komma ut senare i år. Dobrev instämmer och skulle gärna se Leighton i Vampire Diaries.

- Oh herre gud, jag skulle älska att vara med i Gossip Girl. Det är svårt eftersom vi båda är så upptagna, men jag skulle gärna vilja se henne i vår serie. Jag tror att Leighton skulle vara en fantastisk vampyr.

Själv så har jag fortfarande inte tagit mig tid att se Gossip Girl men med den omtalade sexscenen, Hillary Duff och nu detta så börjar där bli gott om anledningen att se serien.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vampire-diaries-gossip-girl/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: