Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Vad kan du om Simpsons?

by Stefan on 27 oktober 2009

The SimpsonsIgår passade jag på att registrera ett konto på den populära sajten Pusha där man kan tipsa om innehåll och sajter man gillar. All uppmärksamhet för omTVserier är bra uppmärksamhet, så du får gärna passa på att hålla ett extra öga på våra inlägg och rösta om du hittar något intressant.

Jag la även upp vår första quiz, vilket blev en The Simpsons quiz. Nu kan du testa dig själv och se hur mycket du kan efter alla dessa timmar du har spenderat på att följa Homer och familjen Simpsons i staden Springfield. Därefter kan du jämföra med dina vänner och se  hur mycket ni egentligen har snappat upp.

58%

Tanken är att vi ska få se en hel del olika quiz i framtiden och inte enbart relaterat till TV-serier utan även livet omkring TV. Charlie Sheen är tex bland topp 10 bäst betalda skådespelarna inom TV, men vet du i vilken film han slog igenom?

Gör vår Simpsons quiz!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vad-kan-du-om-simpsons/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Johan 28 oktober 2009 kl. 22:21

58% på testet. Var ett par frågor som jag tyckte var riktigt svåra. Får ta och fundera lite innan jag gör testet igen.

2 Robin 28 oktober 2009 kl. 22:32

83 procent lyckades jag kamma hem. Slå det om ni kan!

3 Martin 28 oktober 2009 kl. 22:42

Även jag fick 58% första gången, men efter lite fundering och sökande på Google så lyckades jag plocka hela 91% andra gången. Ska gå igenom svaren en gång till och försöka få 100%.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: