Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Daniel Ohlsson/TV4
Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Vad gick fel, liksom?

by Agneta on 30 januari 2010

Skulle inte årets Robinson bli det tuffaste hittills? Eller något åt det hållet i alla fall. Jag vill minnas att de gick ut rätt hårt i reklamen innan det satte gång i höstas. Det enda som varit hårt är väl Paolo Roberto. Deltagarna är bland det mesigaste jag sett någonsin, med några få undantag förstås!

Och i veckan hände något tydligen – som jag missat helt! De sände tre avsnitt av Robinson mitt i veckan!? Varför? För att underlätta för tittarna står det på TV4:s hemsida. Men jag tror att de vill få programmen undanstökade. Och släppa fram ett program som har fler tittarsiffror.

Jag kanske har helt fel. Bara för att jag tycker att Robinson är bland det tråkigaste som finns att titta på på helgerna – trots att jag älskar tävlingsprogam – så behöver inte det betyda att alla andra tycker likadant.

Trots att jag beklagar mig över hur tråkigt det är och har varit kommer jag nog ändå att sitta bänkad klockan 20.00 ikväll för att se finalen. En final är ju ändå en final, no matter what! Om inte annat så för att få störa mig lite på deltagarna och känna känslan att jag minsann hade fixat det där myyyycket bättre än dem!

Hur har ni uppfattat årets Robinson. Har det motsvarat era förväntningar? Har det varit sevärt? Har deltagarna varit värdiga vinnare?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vad-gick-fel-robinson/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Kattis 30 januari 2010 kl. 22:57

Dom ville helt enkelt sända alla Robinson avsnitt innan Melodifestivalen drog igång. Det stod i tidningarna för flera veckor sedan att de skulle sända flera avsnitt sista veckan.

Dålig säsong för övrigt, konstiga regler, konstiga deltagare, idiotiska människor och en säsong som sändes för tätt inpå den föregående.

2 Agneta 31 januari 2010 kl. 12:13

Okej, då förstår jag. Men ändå liksom? Visste de inte när de startade Robinson att Melodifestivalen skulle dra igång i februari?!
Jaja, jag är glad att det är över och om det ska sändas någon mer omgång får de nog göra om och göra rätt om jag ska följa programmet!

3 Robban 11 februari 2010 kl. 10:33

Det sämsta Robinson genom tiderna. Och jag som annars älskar Robinson. Skärpning TV4.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: