Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Vad är meningen med programmet?

by Agneta on 09 november 2009

UllaredIdag fick jag ingen som helst behållning av Ullared. Det känns snarare som slöseri med tid. Och ändå sitter jag och dumglor!? Skyll mig själv. Kanske trodde jag att det skulle vara fler knäppgökar (som förra veckan).

Jag skulle önska att de gjort programmet som en ”riktig” dokumentär. Lite mer bakom kulisserna-reportage, mer intervjuer med de anställda, och inte bara fokus på en försiktig kille på lagret. Jag får känslan av att de vill få det till att han är ungkarl som letar efter en tjej. Som tur var verkade han inte nappa på den kroken.

Jag tycker inte att det finns något som helst intressant med att se vad andra människor fyller sina vagnar med. Det hade varit mycket mer intressant om folk hade fått berätta om sina bästa köp och riktiga fynd, som ju faktiskt finns att hitta på Gekås! Då hade nog fler fått upp ögonen för varför så många åker dit för att shoppa. Så som Ullared framställs i denna tv-serie kan väl knappast locka många till att åka dit? Inte mig i alla fall.

Dessvärre tror jag att jag kommer att sitta bänkad nästa vecka igen, samma tid, samma plats!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/vad-ar-meningen-med-programmet/ sort:published

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Mathlda 09 november 2009 kl. 21:31

Åh nej, jag missade Ullared ikväll! Men det kanske inte var så mycket att missa då? Det lär nog bli kanal 5 play senare ändå. haha :P

2 Agneta 09 november 2009 kl. 22:12

Ja… liksom jag kommer att sitta och dumglo nästa vecka igen! Jag bara vet det!

3 Stefan 10 november 2009 kl. 00:01

Valde själv att inte se avsnittet idag. Av någon anledning lockade det inte riktigt trots allt prat om det i veckan. Kanske pga av allt prat i veckan? Möjligtvis att jag slår på Kanal 5 Play och slötittar på det i veckan samtidigt som jag skriver inlägg här på omTVserier.

4 mumari 10 november 2009 kl. 15:29

Jag tror att det som lockar med programmet är just att man bara sitter och dumglor, hur o-jobbigt som helst!

/ http://mumari.com

5 Marie 10 november 2009 kl. 16:53

Jag måste erkänna att jag har älskat programmet hittills, och t.ex. min pappa som ALDRIG tittar på Kanal 5 har suttit bänkad framför TV:n. Lite beror det på att vi är vana GeKås-besökare, om än inte sådana entusiaster som man har kunnat se i programmet. Vi skrattade gott åt inslaget om fryspåsar, eftersom det är ett givet stopp när vi är där och handlar. Jag vet inte om vi någonsin har åkt därifrån utan att köpa fryspåsar. :-)
Jag tycker att upplägget för programmet är ganska perfekt. Eftersom jag är i Ullared ganska ofta, så är jag inte intresserad av att höra om fynd man kan göra; jag är mycket medveten om vad man kan hitta, och det du kan hitta ena veckan, det finns inte kvar nästa vecka. Grejen med Ullared är mycket det som visas i programmet, att det känns
när man är där det faktum att det är ett utflyktsmål, en attraktion, och den känslan tycker jag att de får fram.

6 Tiagirl 14 november 2009 kl. 10:34

Jag ääälskar ju Ullared…jag klarar ju nästan inte av att se på det för jag blir så grymt avundsjuk…jag vill också vara där!!!!!
Jag kan inte riktigt förklara varför jag sitter bänkad, läser alla artiklar, upp:ar kanal5′s sajt om det kommit nåt nytt…känns…eh…inte normalt. :) :)
Jag som bestämt hävdar att jag inte ser på tramsig tv utan bara möjligen serier som Morden i Midsomer och div CSI jag inte kan hålla reda på…men så smiter det här in…ja…jo…jag längtar lite efter nya RentHus-avsnitt också…
HMMM….hur beskriver detta mig då??? Gillar knepiga spännande gåtor, städgalen och shopping-nörd?? Hua…

Vad jag skulle komma till i mitt blarrande är att banne mig om kanal5 inte försöker hitta en kvinna åt Morgan? Kolla i kanten på http://kanal5.se/web/guest/ullared Nåt annat än en ren kontaktannons ser det inte ut som!!! Har inte sett filmsnutten för mitt modem/nät pallar inte sånt tyvärr.

/Tiagirl – hemlig shoppingsåpafantast! ;)
http://tiagirl.nu

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: