Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Uttalade dödshot efter Robinson

by Stefan on 03 juni 2009

RobinsonI lördags skrev jag ett inlägg och berättade vem som skulle vinna Robinson 2009. I inlägget berättade jag bland annat om en kryssning för robinsondeltagarna där det bland annat skulle festas, spelas och se på finalen av Robinson 2009. När alkohol kommer in i bilden så sägs det både det ena och det andra och enligt deltagarna själva så slutade det med att Josefine Myrén hotade Christian Ternstedt till livet.

Det hela slutade med att Christian valde att stanna kvar över en timme på båten när den la till i hamnen för att undvika konfrontation med Josefines bekanta. Därefter polisanmälde Christian hela händelsen.

- Jag är dödshotad av Josefine. Hon var helt galen och sa ”Det är beställt nu, mordet på dig är beställt. När du minst anar nåt så kommer det nån efter dig.” säger Christian.

Josefine bekräftar det inträffande och ångrar sig inte.

- Det är helt sant att jag har mordhotat honom. Det stämmer. Han är det största svin jag har träffat och jag sa rätt upp och ner att jag skulle döda honom och att han skulle akta sig.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/uttalade-dodshot-efter-robinson/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Anonym 04 juni 2009 kl. 14:16

haha överdrivet! tänk om man skulle mordhota alla man hatar då skulle ju ingen leva typ

2 Cattis 04 juni 2009 kl. 17:18

Oj, det var ju inte så snällt direkt.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: