Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ullared-Morgan överöst med kärleksbrev

by Mathilda on 26 november 2009

morgan36-årige Morgan från tv-serien Ullared har länge varit ensam och speglas på tv som en riktig ensam varg. Hans prat om ensamhet och längtan efter kärlek väckte dock tvtittarnas hjärtan. Morgan har ännu inte funnit den rätte, men berättar att han varje dag tar emot massor av kärleksbrev från kvinnliga beundrarinnor som vill träffa honom.

Hittills har medverkan i tvprogrammet varit en succé för Morgan och han är mycket glad för den uppmärksamhet han har fått. Morgan som verkligen vill hitta någon att dela livet med hoppas på att kändisskapet kommer att leda honom till den rätta.

”Jag har aldrig varit så populär någon gång bland tjejer och killar eller vem som helst. De flockades runt mig. Det kändes kanon! – Morgan om sitt senaste krogbesök

Nu när Morgan är kändis jobbar han inte längre enbart på lagret utan får hjälpa till med andra arbetsuppgifter där han får träffa kunderna.

”Idag kom ett 30-tal kunder fram och ville prata, ta kort och få autografer. Det är många som har sagt att de tycker att mitt hus är fint också” – Morgan

Hoppas bara att Morgan träffar en tjej som verkligen bryr sig om honom och inte bara vill ha honom för att han är kändis. Morgan verkar så snäll, han förtjänar en fin tjej som inte sviker honom. När Morgan fyller 40 ska han resa till Kalifornien och förhoppningsvis reser han inte ensam.

En annan man som blivit otroligt populär genom serien är Livsnjutaren Kjell. På Facebook finns en grupp  som heter ”Livsnjutar-Kjell från Oxie/Ullared – inofficiell fanclub” , gruppen har redan 2343 hängivna fans. Varför inte gå med du också?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ullared-morgan-overost-med-karleksbrev/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Ullared-Morgan på facebook 26 november 2009 kl. 19:06

Bli gärna ett fan av våran allas favorit Ullared-Morgan på facebook.

http://www.facebook.com/pages/Ullared-Morgan/205213385929?ref=ts

2 Agneta 27 november 2009 kl. 21:09

Han är så skön, Morgan. Så himla coool! Hoppas inte ”kändisskapet” stiger honom åt huvudet.
Hoppas också att han hittar en fin tjej så småningom!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: