Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sit Down, Shut Up

Fox väljer att inte visa säsongsfinalen av Sit Down, Shut Up

by Stefan on 13 maj 2009

Idag gick Fox ut med att man väljer att inte visa sista avsnittet av Sit Down, Shut Up, vilket tyder på att serien blev en större flopp än väntat. Beslutet kommer efter att Sit Down, Shut Up har misslyckats att locka tittare redan från början och även när man valde att lägga den på bästa sändningstid så resulterade det i att tittarna lämnade TV:n.

Beslutet tyder på att TV-serien har fått sitt slutgiltiga öde och vi kan med all säkerhet påstå att det inte blir en ny säsong av…

Sit Down, Shut Up plockas bort

by Stefan on 29 april 2009

Fox nya animerade komedi Sit Down, Shut Up har endast överlevt ett par avsnitt på den åtråvärda platsen mellan Family Guy och The Simpsons. Det har visat sig att publiken lämnade kanalen efter Family Guy för att sedan återvända när Simpsons börjar och på så vis missa hela Sit Down, Shut Up.

Nu har Fox valt att flytta fram sändningen till 7 p.m. med förhoppning om att nå den yngre publiken, samtidigt som King of the Hill får tillbaka sin gamla sändningstid 8.30 p.m. Personligen så…

Sit Down, Shut Up under all kritik

by Stefan on 20 april 2009

Idag var det premiär av den nya TV-serien Sit Down, Shut Up och Fox hade slängt in den på bästa sändningstid mellan Family Guy och The Simpsons för att få maximalt antal tittare.

Inför premiären valde fox att noga poängtera att skaparen bakom serien är samma person som skapade Arrested Development. Personligen så är jag väldigt förtjust i Arrested Development, men är det verkligen vettigt att gå ut med det när producentens förra TV-serie blev nerlagd?

Efter att ha sett första avsnittet av Sit Down, Shut…