Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Smallville

Ny promo från CW (Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210)

by Stefan on 09 juni 2009

Förhandstittar är alltid intressanta för TV-fantaster för mig och extra kul är det när ny information om Vampire Diaries dyker upp. I det nysläppta klippet från CW så får vi bland annat ta del av nämnda Vampire Diaries, men även Gossip Girl, 90210, Smallville, One Tree Hill, Melrose Place och en mängd andra serier.

Smallville och One Tree Hill kommer jag med stor sannolikhet aldrig ta upp igen. Däremot så verkar 90210 smått intressant och flera av mina vänner har gett serien högt betyg.…

Två dör i Smallville

by Stefan on 17 april 2009

Det har kommit ut en hel del information om vilka serier som kommer drabbas av dödsfall. På listan har vi bland annat Chuck, House, Smallville och Ghost Whisperer. Själv slutade jag följa Smallville efter att ha sett de första säsongerna på Kanal6. Det är en underhållande serie, men inget jag orkar följa aktivt.

Nu har det kommit ut information om att serien kommer drabbas av två dödsfall i säsongsfinalen, varav en karaktär har varit med väldigt länge. Nu har jag väldigt dålig koll på Superman /…

CW förnyar sex TV-serier

by Stefan on 26 februari 2009

Igår gick CW ut och klargjorde att man har gett grönt ljus för nya säsonger av Smallville, Supernatural, 90210, Gossip Girl, One Tree Hill och America’s Next Top Model. Själv så följer jag inte någon av serierna även om jag ser en hel del ströavsnitt av Smallville på TV6.

Det sägs att CW har gått ganska dåligt ett tag nu och därför var det glädjande när 90210 och Gossip Girl gick så bra.

Reaktionerna på internet har inte låtit vänta på sig och det…