Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

One Tree Hill

One Tree Hill-stjärna i fängelse

by Stefan on 20 januari 2010

I april förra året skrev jag att Antwon Tanner, mer känd som Skills i One Tree Hill, blivit arresterad efter vad som då rapporterades vara flera bedrägerier. Allt eftersom dök det upp nya rykten och till slut kom det fram att det inte alls var något bedrägeri utan att han stod åtalad för försäljning av stulna ID-kort.

Nu har dommen fallit och resultatet blir 3 månades fängelse efter att ha sålt stulna ID-kort till ett värde av 10.000 dollar, motsvarande ca 75 000 svenska kronor med dagens växelkurs.…

Nya avsnitt av Melrose, One Tree Hill och Vampire Diaries

by Stefan on 25 september 2009

Strålande nyheter från CW oberoende om du följer Melrose Place, One Tree Hill eller deras nya drama Vampire Diaires. Det bekräftas nu att One Tree Hill har fått en hel ny säsong beställd bestående av 22 nya avsnitt, samtidigt som tittarfattiga Melrose har fått 6 nya avsnitt beställda.

CW har även beställt hela 9 nya avsnitt av den populära TV-serien Vampire Diaries som har slagit rekord när det gäller antal nya tittare. Nu hoppas jag verkligen att någon svensk kanal köper in den.

Ny promo från CW (Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210)

by Stefan on 09 juni 2009

Förhandstittar är alltid intressanta för TV-fantaster för mig och extra kul är det när ny information om Vampire Diaries dyker upp. I det nysläppta klippet från CW så får vi bland annat ta del av nämnda Vampire Diaries, men även Gossip Girl, 90210, Smallville, One Tree Hill, Melrose Place och en mängd andra serier.

Smallville och One Tree Hill kommer jag med stor sannolikhet aldrig ta upp igen. Däremot så verkar 90210 smått intressant och flera av mina vänner har gett serien högt betyg.…

Brian Austin Green till One Tree Hill

by Stefan on 02 juni 2009

Det finns nu en möjlighet att vi får se Brian Austin Green i den populära tonårsserien One Tree Hill i den sjunde säsongen. Brian förväntas spela en ung och tanklös sportagent som ska sköta Nathan’s basketbollintresse.

Nyheten är fortfarande inte bekräftad från CW, men man medger att det är så gott som klart och man tar hand om smådetaljerna just nu. Tanken är att Brian ska kliva in och försöka ersätta tomrummet efter att Chad Michael Murray och Hilarie Burton försvann denna säsongen.

They’re ironing out a few…

Två stjärnor lämnar One Tree Hill

by Stefan on 13 maj 2009

Observera att de båda skådespelarna namnges! Det är sedan tidigare klart att det blir ytterligare en säsong av den populära ungdomsserien One Tree Hill. Vad som däremot inte är lika känt är att två av karaktärerna i den nuvarande säsongen inte kommer tillbaka i säsong 7.

Personerna som lämnar One Tree Hill är inga mindre än Chad Michael Murray och Hilarie Burton. För att fylla tomrummet så dyker två nya karaktärer upp i säsong 7 av One Tree Hill. I nuläget finns det ingen information om vilka skådespelarna är…

One Tree Hill-stjärna arresterad

by Stefan on 17 april 2009

Under torsdagen arresterades Antwon Tanner, stjärna i One Tree Hill i samband med en undersökning om bedrägeri för socialbidrag. Tanner som spelar basketstjärnan Antwon ”Skills” Taylor i One Tree Hill lämnade över sig själv och har dragits inför rätta under torsdagseftermiddagen på Brooklyn Federal Court.

I nuläget är det osäkert vad arresteringen betyder för Antwon Tanners fortsatta karriär i Tree Hill då produktionen är avslutad för säsongen. Nu är jag inte särskilt insatt i amerikanska lagar, men fälls han så misstänker jag att det endast blir böter och…

CW förnyar sex TV-serier

by Stefan on 26 februari 2009

Igår gick CW ut och klargjorde att man har gett grönt ljus för nya säsonger av Smallville, Supernatural, 90210, Gossip Girl, One Tree Hill och America’s Next Top Model. Själv så följer jag inte någon av serierna även om jag ser en hel del ströavsnitt av Smallville på TV6.

Det sägs att CW har gått ganska dåligt ett tag nu och därför var det glädjande när 90210 och Gossip Girl gick så bra.

Reaktionerna på internet har inte låtit vänta på sig och det…