Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

NCIS: Los Angeles

En andra säsong av NCIS LA beställd

by Stefan on 20 januari 2010

NCIS har länge legat mig varmt om hjärtat och även om jag personligen inte har blivit riktigt förtjust i NCIS Los Angeles ännu så är det föga överraskande att CBS nu väljer att förlänga serien med ytterligare en säsong efter att den har legat på höstens topp 10 populäraste TV-serier i USA.

Samtidigt avslöjar CBS att även The Good Wife har blivit förlängd med ytterligare en säsong. Under hösten har NCIS: LA fått i genomsnitt 16.8 miljoner tittare per program samtidigt som The Good Wife har lockat ett…

TV3 visar NCIS Los Angeles

by Stefan on 15 oktober 2009

Tänk hur rätt man ibland kan få med sina antaganden. Tidigare idag nämnde jag att TV3 med all säkerhet köper in NCIS Los Angeles och när jag kommer längre ned i min mailkorg hittar jag ett mail som bekräftar nyheten. Oerhört kul och och även om jag är smått tveksam till serien fortfarande så växer den för varje avsnitt.

Än så länge är premiärdatumet okänt, men samma källa hänvisar till att den kommer sent i höst. I slutet av november, början av december låter troligt i nuläget, men jag…

NCIS Los Angeles får grönt ljus

by Stefan on 15 oktober 2009

En av serierna jag har varit starkt tveksam till i höst är utan tvekan NCIS Los Angeles. Delvis tack vare knepet att lägga serien precis innan klassiska NCIS har gjort att NCIS LA blivit en succé tittarmässigt. Serien har just nu ett snitt på 17.4 miljoner tittare per avsnitt, vilket är otroligt bra och placerar serien bland de mest sedda i höst.

Tack vare detta så har nu CBS valt att beställa en full säsong av serien och vi kommer därför vara garanterade 13 avsnitt, varav 4 redan…

Nya NCIS Los Angeles videor

by Stefan on 20 augusti 2009

Den 22 september är det premiär för NCIS nya utbrytningsserie som går under namnet NCIS LA. Då NCIS har varit en stor succé under åren så har någon högre upp beslutat sig för att följa CSI ”lyckade” koncept att starta så många versioner av serien som möjligt. Bli inte förvånade om vi inom något år även får ta del av NCIS Miami.

Personligen så var jag inte särskilt övertygad av förhandsavsnitten vi fick se förra året. Anledningen till att jag först blev så förtjust i NCIS var…

Linda Hunt till NCIS: Los Angeles

by Stefan on 03 juli 2009

Tidigare idag skrev jag att Rocky Carroll var klar för NCIS: Los Angeles och nu när jag kommer ännu längre i mitt arkiv så ser jag att även oscarsvinnaren Linda Hunt ska spela en ny karaktär som inte var med i pilotavsnitten.

Hunt kommer spela en före detta filmindustri-tekniker som ska hjälpa Los Angeles-teamet. Där kommer hon bland annat förse Chris O’Donnell och LL Cool J med mikro-övervakningskameror och andra högteknologiska föremål, vilket med andra ord gör henne till en kvinnlig Q.

Personligen så är jag inte…

Rocky Carroll i NCIS: Los Angeles

by Stefan on 03 juli 2009

Alla NCIS-fans som är förtjusta i Vance kan nu glädjas åt den senaste nyheten att Rocky Carroll ska vara med i både NCIS och dess spinoff NCIS: Los Angeles.

Många fanns var inte särskilt förtjusta i den kvinnliga direktören i NCIS: Los Angeles och av den anledningen tvingades hon lämna. Nu kan det vara så att Rocky Carroll tar över hennes roll och samtidigt underlättar för tittarna i övergången till den nya serien.

Personligen så är jag inte alls förtjust i karaktären Leon Vance och även om jag…