Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Let’s dance

Lets Dance 2013 deltagare

by Micke on 26 mars 2013

På fredag är det säsongsstart för Let’s Dance 2013. Det är som vanligt en brokig skara deltagare med några guldkorn. Roligast tror jag det blir att se Maria Montazami, då hon alltid säger så roliga saker och har en härlig stil. Tråkigast blir nog Robert ”Robinson-Robban” Andersson, som har haft tillräckligt med tv-tid nu. Hans partner svarade på frågan hur det gick med dansandet och sa då ”det går sådär”, vilket inte direkt lät så uppmuntrande.

Iaf så blir det perfekt fredagsunderhållning nu när Gladiatorerna är slut, så det är…

Grattis! Men det borde varit Stefan

by Agneta on 26 mars 2010

Efter en väldigt jämn final så stod det klart att Mattias och Cecilia dansat hem segern i årets Let’s Dance. Ett stort grattis till dem!

Ett grattis även till Claudia och Tobias som dansade väl så bra och lika gärna hade kunnat vinna.

Jag kan inte låta bli att undra lite över hur Let’s Dance hade slutat om Willy hade åkt ur tidigare. Då hade Stefan Sauk varit i final och förmodligen vunnit alltihop.

Det finns en Gud. Och han är god

by Agneta on 19 mars 2010

Eller så hade TV4 äntligen slängt in sitt veto i Let’s Dance. Det hade varit illa om Willy gått vidare till final.

Let’s Dance är ju ändå en danstävling, även om det till viss del är underhållning, och då krävs det att de tävlande faktiskt kan dansa. Jag saknar Stefan Sauk i finalen, han hade hört hemma där. Men Claudia och Mattias är riktigt bra och nästa veckas final kommer att bli spännande.

Kanske det mest sevärda avsnittet av säsongens Let’s Dance.

Idol-Rabih till Lets Dance

by Stefan on 22 december 2009

Trots att Idol 2009 precis har tagit slut så har deltagarna redan börjat söka nya arbeten. Erik och Calle släppte sina första skivor redan veckan efter finalen och kort innan dess berättades det att Rabih Jaber fått ett modelljobb för en tidning. Nu kommer vi få se mer av honom i kommande säsongen.

Anledningen är att Janne Hansson, känd från Bonde Söker Fru, tvingas lämna efter att den obligatoriska hjärtundersökningen visade på att han lider av förstorat hjärta. Själv så reagerade jag på detta och tycker att vi varje…

Let’s Dance 2010 – Här är dansparen!

by Mathilda on 02 december 2009

Nu är dansparen för årets Let’s Dance klara! Jag ser fram emot att se Janne från bonde söker fru och Peter wahlbeck men vad är det för andra personer som ska vara med? Förra året var en riktig hit och jag tyckte verkligen att det var roligt att följa programmet, för jag tyckte bra om alla som deltog. Blondinbella, ”Världens starkaste man”-Magnus, Laila Bagge, Morgan, Nicklas wahlgren mf.  Men i år är det inte många som faller mig i smaken. De har nog samlat de flesta som jag stör…

Anna Anka kan få en egen TV-serie

by Stefan on 26 oktober 2009

Förra veckan skrev jag och berättade att vi kan få se Anna Anka i Let’s Dance efter ett möte mellan de båda parterna i slutet av förra veckan. Enligt en intervju med henne gjord av Expressen så verkar det fortfarande högaktuellt med ett deltagande i Let’s Dance, med kravet att han får träna i USA och pendla till Sverige på fredagarna. Frågan är om tittarsiffrorna för att se Anna Anka på ett dansgolv är tillräckligt bra för att motivera kostnaderna.

Samtidigt har hon valt att tacka nej…

Anna Anka till Let’s Dance

by Stefan on 23 oktober 2009

Är det någon människa jag verkligen inte klarar av så är det det Anna Anka. Själv hävdar hon att det endast var en roll hon spelade i Svenska Hollywoodfruar, men jag tvivlar på det då man aldrig låtsas idiotförklara sin makes fans. Det pratas om den svenska avundsjukan, men jag tvivlar på att så många ungdomar är sugna på att vakna upp med en 40 år äldre man/kvinna och börja dagen med att tillfredsställa honom eller henne.

Under veckan ska TV3, TV4, ett bokförlag och ett skivförlag åkt…