Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Heroes

TV4 lanserar ungdomskanalen TV11

by Stefan on 11 november 2010

För några dagar sedan kom nyheten att TV4 kommer sända en ny säsong av Big Brother och i det inlägget spekulerade jag kring om TV4 skulle lansera en ny kanal eller sända Big Brother i TV400.

Nu visade det sig att jag hade mer rätt än väntat på så vis att TV4 väljer att döpa om TV400 till TV11 och där lansera en ungdomskanal med fokus på tittare i åldern 15-39 år.

- Med TV11 tar vi ytterligare ett stort kliv för att utmana konkurrenterna inom det yngre segmentet.…

Hayden Panettiere <3 Kevin Connolly

by Stefan on 24 september 2009

För någon dag sedan pågick årets Emmygala och även om jag själv inte tog mig tid att se det på TV så har jag hört att allting gick relativt lugnt till utan några skandaler. Förmodligen till stor del tack vare att Kanye West inte deltog. Utöver att samtliga deltagare klagade på värmen så ska det även ha slagit gnistor mellan Hayden Panettiere från Heroes och Entourage-stjärnan Kevin Connolly.

Enligt Hollyscoop satt de båda stjärnorna väldigt tätt och höll varandras händer. Endast vid ett fåtal…

Miley Cyrus påldans under Teen Choice Awards

by Stefan on 11 augusti 2009

I helgen var det Teen Choice Awards 2010 där det bland annat delades ut pris till Heroes, Jonas Brothers, Gossip Girl och flera andra. Tidigare idag skrev jag om efterspelet mellan Ashley Greene och Chace Crawford där det kort efter dök upp nakenbilder på Ashley Greene. Med all sannolikhet utan samband.

Nu fick jag även se att Hannah Montana-stjärnan Miley Cyrus uppträdde genom att bland annat dansa omkring en påle (s.k. påldans). Bilden fick mig genast att tänka på Britney Spears och kort därefter…

Bryan Fuller lämnar Heroes igen

by Stefan on 11 juli 2009

Detta är långt ifrån en ny nyhet, men pga min semester så har jag missat att skriva om den. Det är nämligen så att Bryan Fuller har bestämt sig för att lämna Heroes, vilket han redan har gjort en gång. Efter att ha lämnat Pushing Daisies i höst så kom han tillbaka till Heroes och enligt många fans så är han huvudanledningen till att serien har hittat tillbaka igen. Själv har jag fortfarande endast sett något enstaka avsnitt av serien och kan därför inte uttala mig om det.…

Hayden Panettiere blev mobbad i skolan

by Stefan on 10 juli 2009

För ett par veckor sedan berättade Miley Cyrus i en intervju att hon blev mobbad i skolan av sina klasskamrater eftersom hon var en barnstjärna. Nu berättar Hayden Panettiere själv i en intervju med Details magazine hur hon också blev mobbad pga att hon var en barnstjärna.

I was tortured, emotionally tortured by these girls – every time I came back from filming, it would be me trying to find my way back into the clique, and they weren’t having it.

Enligt Hayden så började det redan i första klass,…

Hayden Panettiere blir lesbisk!

by Stefan on 06 juli 2009

Endast 19 år gammal (20 den 21 augusti) har Hayden Panettiere lyckats skapa sig en själv en filmkarriär många endast kan drömma om. I höst kommer hon bryta ny mark i Heroes genom att hon får en lesbisk upplevelse, som en källa berättar för Daily Star.

It’s just girly fun at first, but it might progress into something more serious, it depends how viewers respond.

I den kommande säsongen ska Haydens rollfigur, Claire Bennet, sätta kurs mot College där hon får en rumskompis vid namn Annie, spelad av…

NBC vill ha kortare avsnitt av Heroes

by Stefan on 26 april 2009

Det är sedan tidigare klart att Heroes får en fjärde säsong, vilket inte är helt oväntat med tanke på dem fantastiska tittarsiffrorna. Däremot så blir det en kortare säsong när NBC planerar att minska säsongen från tidigare 25 avsnitt till omkring 18-20.

Anledningen sägs vara att Heroes tappar tittare pga den komplicerade handlingen och TV-nätverket hoppas på att göra det lättare att följa med i handlingen genom mindre avsnitt. Beslutet får medhåll från skådespelarna, däribland Adrian Pasdar.

If things start shifting around, they can always add more at the…

NBC lägger ner minst 7 serier

by Stefan on 17 april 2009

NBC har nyligen publicerat en lista på alla deras nuvarande serier och tyvärr ser det mörkt ut för många av dem. På listan över dödsdömda serier så har vi bland annat ER, Kath & Kim, Life, Knight Rider, Crusoe, Lipstick Jungle Kings och My Own Worst Enemy. Personligen så följer jag inte någon av serierna, men jag har sett fram emot att få börja på Knight Rider som var en av mina favoritserier under 80-talet.

På deras lista över bubblare så har vi däremot…

Dagens intressanta TV-serier

by Stefan on 23 februari 2009

Det har varit tomt de senaste dagarna med ett fåtal bra serier. Den enda som egentligen har lockat är Flight of the Conchords. Idag sänds det hela 17 stycken och även om jag saknar serier som Two and a Half Men, How I Met Your Mother och Big Bang Theory så finns där ett par intressanta serier.

Dagens höjdarserier är bland annat Chuck, House, 24 och Heroes.

Själv så slutade jag följa 24 en bit in i andra säsongen och Heroes har…