Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Entourage

Entourage är inne på sin sista säsong

by Stefan on 26 juli 2011

2004 började en god vän till mig påpeka att jag borde se Entourage. 2009 hade jag hört så gott om serien att jag lovade att se den men det blev inte av förrän förra veckan. Sju dagar, sju säsonger och 2670 serieminuter senare så har jag äntligen fått ta del av hur fantastisk Entourage egentligen är.

Serien finns utan tvekan med på min topp 10 lista och jag har älskat varenda avsnitt vilket är få serier förunnade.

Entourage följer skådespelaren Vincent ‘Vince’ Chase, spelad av Adrian Grenier på hans…

Seriepremiär för Entourage på TV6 ikväll

by Stefan on 15 november 2009

Tidigare har jag klagat både nio och tio gånger på att TV6 kör repriser av repriser av repriser (ni förstår..) på uttjatade serier som Simpsons och Family Guy. Där anser jag att kanaler förtjänar stort beröm nu när man först klargör att fantastiska Vampire Diaries kommer till kanalen och följer upp det med att spela in sin egen serie (Paradise Hotel) och följer därefter upp det med Entourage som kronan på verket.

Entourage är inne på sin sjätte säsong och det har kommit ett par klagomål…

Hayden Panettiere <3 Kevin Connolly

by Stefan on 24 september 2009

För någon dag sedan pågick årets Emmygala och även om jag själv inte tog mig tid att se det på TV så har jag hört att allting gick relativt lugnt till utan några skandaler. Förmodligen till stor del tack vare att Kanye West inte deltog. Utöver att samtliga deltagare klagade på värmen så ska det även ha slagit gnistor mellan Hayden Panettiere från Heroes och Entourage-stjärnan Kevin Connolly.

Enligt Hollyscoop satt de båda stjärnorna väldigt tätt och höll varandras händer. Endast vid ett fåtal…

Video på Zac Efron i Entourage

by Stefan on 09 juli 2009

Förra veckan skrev jag att att Zac Efron gästspelar i Entourage. Nu har det dykt upp en video på 90 sekunder där Zac dyker upp ca 50 sekunder in och berättar att han länge har varit ett fan av Entourage.

They do a lot of stuff that happens on a daily basis.

Utöver Zac Efron så kommer vi även få se flera andra kända stjärnor, däribland Mark Wahlberg, Tom Brady, LeBron James och Jami Gertz.

Jag har själv endast sett något enstaka avsnitt av serien men aldrig…

Zac Efron i Entourage

by Stefan on 04 juni 2009

Den tidigare stjärnan från High School Musical ska nu göra debut i Entourage. Det är den populära tonårsidolen Zac Efron som ska hoppa in och gästspela i Entourage som sig själv.

Själv har jag väldigt dålig koll på Entourage och har endast sett några avsnitt. Däremot så tror jag inte att det är någon dum idé att plocka in Zac i ett gästinhopp utan jag tror istället att det kan dra en hel del nya tittare till serien. Jag vet ganska många vänner som uppskattar serien och därför…