Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

CSI

Säsongsstart för CSI

by Stefan on 31 oktober 2011

Se upp alla crimefantaster, för i kväll klockan 21.00 i kanal5 så är det säsongstart för den nya spännande säsongen av CSI: Las Vegas.

Serien har funnits i över tio år och hela 251 avsnitt av CSI: Las Vegas har redan sänts. I kväll kommer den efterlängtade tolfte säsongen med nya fräscha avsnitt.

Nytt för den här säsongen är att skådespelaren Ted Danson tar över rollen som CSI-teamets nya chef D.B Russel. Han är känd från tv-serien Skål, eller Cheers som är originaltiteln, där spelade han karaktären ”Sam Malone”. För…

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…

Par stämmer CSI

by Stefan on 26 maj 2009

Kriminalserien CSI har nu åter igen hamnat i rampljuset efter att ha blivit stämt av ett par i Kalifornien på grund av förtal. Enligt paret själva så manusförfattaren efter en privat dispyt valt att använda deras identiteter för två djävulska rollfigurer.

Enligt stämningsansökan så hävdar paret att manusförfattaren beskriver att de tagit del av en hänsynslös livsstil med sexuellt slaveri, porr, fylla, depression och kanske till och med mord. Paret hävdar att TV-kanalen CBS ska ha medgett misstaget och ändrat på deras namn, men då var redan informationen ute…

Charisma Carpenter gästspelar i CSI

by Stefan on 04 mars 2009

Det är nu klart att Charisma Carpenter kommer gästspela i den populära TV-serien CSI. Carpenter kommer spela en dyklärarinna med namnet Mink i avsnittet ”Descent of Man” senare denna säsongen. Källor beskriver Carpenter’s roll som rolig och minnesvärd, inte helt olik henne själv.

Själv så var jag inte särskilt förtjust när hon dök upp till en början i Buffy, men hon växte allt eftersom serien fortsatte.

Vi kommer även få ta del av Carpenter i två Sci-Fi filmer i år med namnen House of Bones och Vivid.

Dagens intressanta TV-serier

by Stefan on 26 februari 2009

Då har det blivit dags för en ny TV-dag och frågan är vilka TV-serier som kan locka oss ikväll? På amerikansk TV så har vi Ugly Betty, ER, CSI och 30 Rock. Personligen så saknar jag Gary Unmarried och ser fram emot den 11 mars då nästa avsnitt dyker upp.

På svensk TV så har jag svårt att hitta något som egentligen lockar. Halv åtta hos mig och Sveriges värsta bilförare kan ge underhållning för stunden. Kanal 5 har tagit det underliga beslutet att sända…