Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Cirkus Möller

Säsongsavslutning av Cirkus Möller

by Mathilda on 12 december 2009

Jag måste erkänna att jag tycker Cirkus Möller bara har blivit bättre och bättre för varje vecka som gått. Igår var det säsongsavslutning och det bjöds på en hel del skratt.

Vi fick se en mild sexchock när Måns vaknade upp tillsammans med ”Rent hus” – Marléne och Marie-Louise  efter en fest på tv4. Jag gillar Rent hus och det var lite roligt att se dem i Cirkus Möller, för man hade verkligen inte förväntat sig att dem.

Säsongs avslutningen till ära bjöd även på ytterligare ett parodi-avsnitt av…

Stålsatte mig – i onödan

by Agneta on 06 november 2009

Jag har aldrig gillat Måns Möller, han har alltid pratat för fort och onödigt högt och jag brukar bli stressad av att höra honom. Inte är han särskilt rolig heller.

Så vän av ordning kan ju fråga sig: Varför titta på Cirkus Möller då? Bra där. Svaret är: lathet. Och okej då, en liten gnutta nyfikenhet! Jag ville med egna ögon bevittna programmet. Kanske kunna raljera lite?

Men tji fick jag! Jag upptäckte att jag slängde mer ögonkast på tv:n än på datorn jag hade i knät. Jag upptäckte…

Cirkus Möller – Flipp eller Flopp?

by Mathilda on 23 oktober 2009

Som tidigare nämnt i ett inlägg här på omTVserier verkar Cirkus Möller vara en blandning mellan Hej Baberiba och något annat humorprogram. Programmet funkar bra för mig som lite pausunderhållning till Idol, men är dock inte tillräckligt underhållande för att jag skulle se det annars.

Inledningsvis fick vi se en parodi på Bonde söker fru, som enligt mig inte alls var speciellt rolig. Jag gillar inte Måns Möller, tycker inte att han är ett dugg rolig och han spelar inte bra alls. Kändes som att de flesta…

Premiär för Måns Möller i Cirkus Möller

by Stefan on 21 oktober 2009

Humor verkar vara stort i år, vilket vi har sett i TV-program som Grillad och Roast på Berns. Nu har det blivit dags för Måns Möller att kliva in i handlingen genom humorprogrammet Cirkus Möller.

I Cirkus Möllers premiärmanege presenteras raggningsexperten Pierre ”The Eagle” Johansson som spelas av Johan Glans. Petra Mede bjuder på första lektionen i sin samlevnadsskola, kapellmästaren Stephen Simmonds guidar tittarna till internet och skakande scener från Måns Möllers och studiomannen Kents gemensamma uppväxt utlovas.

Överlag verkar det vara en nyare tappning av Hej Baberiba,…