Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Buffy the vampire slayer

James Marsters ”Spike” har förlovat sig

by Mathilda on 24 maj 2010

Tv-serie stjärnan James Masters har förlovat sig!

James Marsters var många kvinnors dröm när han spelade den onde vampyren Spike i serierna Angel & Buffy och vampyrerna .  Den heta skådespelaren som redan när Buffy spelades in var ganska gammal fyller nu 48år i år.  Kvinnan  han planerar att gifta sig med är den 24 år yngre Patricia Rahman som han träffade år 2004, under en av James egna konserter då han spelade i bandet ”Ghost of the robot”.

Skvaller från USA berättar att bröllopet kommer att bli av  i…

Kläder från Buffy och vampyrerna

by Mathilda on 03 december 2009

Var inne i stan och hittade en söt topp hängandes inne på BikBok. Min första tanke när jag såg den var, ”Hm.. jag känner igen den där!”. Och mycket väl, senare slog det mig att den är ju nästan på pricken lik toppen som Anya hade på sig i musikalavsnittet ”Once more with feeling”  från Buffy och vampyrerna.

Som ett äkta Buffy-fan funderar jag nästan på att köpa tröjan. Skulle kännas coolt och så kan man gå hemma och sjunga lite på låtarna från avsnittet och kanske sätta upp…

Tv-stjärnornas heta Halloween dräkter

by Mathilda on 04 november 2009

Även Tv-stjärnorna gillar att klä ut sig ibland och nu efter helgens Halloweenfirande kommer bilderna från deras heta och coola Halloween dräkter!

Zombie- Eliza Dushku (Buffy, Dollhouse, Tru Calling mm) tillsammans med pojkvännen Rick Fox.

  

Mischa Barton (The O.C) utklädd till påfågel?

 

Kayla Ewell och Nina Dobrev från serien Vampire Diaries.

 

 Kyle MacLachlan, eller Orson Hodge som vi känner honom från Desperate

Sarah Michelle Gellar fick en liten flicka

by Mathilda on 23 september 2009

Nu har stjärnan från Buffy the vampire slayer Sarah Michelle Gellar och maken Freddie Prinze Jr. äntligen blivit föräldrar!

I lördags (den 19/9) föddes deras dotter Charlotte Grace Prinze!

Enligt People har Sarah nyligen bytt sitt efternamn till makens, så nu mer heter hela familjen Prinze.  

Grattis!

Sarah Michelle Gellar snart mamma

by Mathilda on 14 augusti 2009

Som ni kanske vet är Sarah Michelle Gellar (Buffy) gravid, och nu är det inte lång tid kvar. Snart blir Sarah Michelle Gellar och Freddie Prinze Jr föräldrar. De väntar sitt första barn redan till hösten. Efter att ha varit gifta i 6år är det nu äntligen dags!

Undrar om det blir en pojke eller flicka, oavsett lär det bli ett riktigt vackert barn med tanke på de båda föräldrarnas utseende! När som helst är det dags, så håll utkik! Mer info och bilder kommer naturligtvis när barnet är fött!

Kolla in kulan: