Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Bonde söker fru

Så valde bönderna i Bonde söker fru!

by Mathilda on 17 december 2009

Igår sändes det näst sista avsnittet av Bonde söker fru för denna säsong. Bönderna gjorde sina val och enligt mig valde de helt rätt!

Det var många olika känslor som visades i gårdagens avsnitt och ev av bönderna hade till och med hunnit att bli riktigt kär på den korta tiden som programmet gjordes. Thilde och Stefan fann verkligen varandra och de båda visade öppet sina känslor för varandra.

”Jag är superkär i dig.” – sa Stefan Blomqvist till Thilde.

Janne hade svårare att välja. Om han fick skulle han…

Bonden Roger väljer kollegan Thilde

by Mathilda on 26 november 2009

Enligt tidningen Se&hör kan inte bonden Roger (43år), från tvprogrammet Bonde söker fru, sluta tänka på sin kollega Thilde Höök (27år). Roger föredrar yngre kvinnor och Thilde faller honom i smaken.

”Det är någon jag skulle trivas med” – Roger om Thilde

I Bonde söker fru har Roger just nu tre kvinnor som bor hemma hos honom. Agneta, Camilla och Helen, alla tre runt Rogers egen ålder. Roger var lite besviken att de flesta som skrev till honom var gammla, men han fick ett brev från en 22-årig tjej…

Bonde söker fru – Fru söker (inte) köttbonde?

by Mathilda on 26 november 2009

Det har tidigare i veckan diskuterats om att det i varenda serie verkar vara någon som inte har förstått vad seriens koncept går ut på. Senaste exemplet är Karolin som valde att lämna Paradise Hotel, för att hon inte tyckte att det var hennes grej och att alla bara sprang omkring och larvade sig. Om man nu vill delta i program som är omtalat just för detta, kanske man bör tänka till innan man ger sig in i leken. Jag kan räkna upp en mängd serier som där vi…