Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anna Anka och hennes vänner

Koppla bort hjärnan en stund

by Agneta on 20 december 2009

Jag ömsom förfasar mig över och ömsom skrattar högt åt kvällens dubbelavsnitt av Anna Ankas jul! Vilken dum människa hon är, Anna Anka! Vilket spån! Både oroväckande korkad och oerhört roande! Rolig på sin egen bekostnad skulle jag vilja påstå!

Hon klankade ännu en gång ner på svenska män som dammsuger och byter blöjor, och på gifta kvinnor, och hur de förfaller utseendemässigt efter giftermål! (Rätta mig om jag har fel, men är inte fetma ett större problem i USA? Fast det gäller kanske inte gifta kvinnor?)

Jag kan…

Anna Anka (Åberg) söker assistent

by Mathilda on 11 december 2009

Nu har du chansen att flytta till USA och jobba för (den föredetta) Hollywood-frun. Tv3 har gått ut med att Anna Anka söker en assistent. Alla kan söka, så varför inte testa? Programmet börjar spelas in i vår!

Men hur ska det gå för Anna nu när maken lämnat henne? Det pratas om att hon kommer att få byta tillbaka till sitt gamla efternamn igen. Paul har nämligen förbjudit Anna att använda efternamnet för att hon inte ska kunna missbruka det. Så frågan är nu hur tv3 ska göra med…

Paul Anka begär skilsmässa

by Stefan on 07 december 2009

Kommer du ihåg den högtravande kvinnan som var på allas läppar i somras? Det ska villigt erkännas att jag knappt kommer ihåg varför hon var så kontroversiell och lyckades locka tittare i Svenska Hollywoodfruar. Kanske beroende på att Ullared har blivit en sån succé där Ros-Marie och Kjell har blivit höstens snackis.

Nu är det fritt fram att börja diskutera Anna Anka igen efter att Paul Anka har beslutat sig för att ta upp skilsmässa efter en längre tids problem som resulterade i att polisen fick rycka ut…

Anna Anka vs Kalle Anka

by Stefan on 17 november 2009

Så långt jag kan minnas så har jag firat julen tillsammans med släkten i mina föräldrars hus. Det har varit mormor, farmor, farfar, farfars bror, gammelfarmor, gammelfarfar, kusiner och en mängd andra. Omkring 2-tiden kommer samtliga gäster och vi värmer oss med glögg, pepparkakor och lussekatter inför en av dagens höjdpunkter, nämligen Kalle Anka.

Nu har TV3 gjort ett mindre genidrag genom att värva Anna Anka, vilket inte var särskilt oväntat eftersom halva Sveriges befolkning har skämtat om det sedan Svenska Hollywoodfruar sändes. Kalle Anka har legat ohotad i…