Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tvingades springa nakna i Robinson

by Stefan on 21 maj 2009

RobinsonÅrets upplaga av svenska Robinson har varit relativt befriat från skandaler och där finns väl egentligen endast två saker pressen har lyckats förstora upp, nämligen djurplågeri och alla myggbetten träsket resulterade i.

I vårt grannland Danmark har det däremot varit aningen vildare och inledningsvis så tvingades alla deltagarna springa nakna över stranden på den malaysiska ön där Robinson spelas in. En kvinnlig deltagare som vägrade ta av sig kläderna blev automatiskt utesluten.

Enligt flera källor så ska fallet nu ha tagits ända upp på regeringsnivå i Malaysia och landets kulturminister Dr. Rais Yatim har krävs en utredning för att fastställa vem som har gett tillstånd till nakna TV-sändningar.

Moral är ett komplicerat ämne och därför ska vi undersöka saken från olika vinklar, säger Yatim till nyhetsbyrån ATI.

Själv förstår jag inte alls poängen med att tvinga deltagarna till ett nakenlopp. Givetvis så har alla ställt upp frivilligt, men det börjar få allt fler likheter med Big Brother.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tvingades-springa-nakna-i-robinson/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: