Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Två nya skådespelare klara till True Blood säsong 3

by Mathilda on 01 december 2009

trueenVissa karaktärer är nya, andra gamla… HBO bekräftar att vi kommer att få se båda delarna av karaktärer till säsong 3.

Två av de nya skådespelarna som tillkommer i säsong 3 av True Blood är Marshall Allman och  Shannon Lucio, båda tidigare kända från Prison Break.

Marshall Allman, som i Prison Break spelar Dominic Purcell’s son, kommer vi att få se som Tommy, en släktning till Sam.

Shannon Lucio, mer känd som receptionist i Prison Break, kommer att spela Bill’s fru Caroline. Ni vet frun som Bill inte återvände till när han blev förvandlad till vampyr under inbördeskriget.

Vad tycker ni om nykomlingarna? Tycker du att de ska bli spännande? Eller tror du att de nya karaktärerna kommer att ta alldeles för mycket tid ifrån redan befintliga karaktärer som Sookie, Eric mm?

truiie

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tva-nya-skadespelare-klara-till-true-blood-sasong-3/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Johanna 26 januari 2010 kl. 17:55

Hm, tycker det är lite skumt, när man har läst böckerna blir man mer o mer förvirrad över att filmserien tar in karaktärer som inte är med i böckerna xD serien är super, men tycker de borde satsa lite mer på den befintliga serien som de är baserat på.

2 Sanna 03 juni 2010 kl. 19:00

Jag tycker att det bra att de inte håller sig helt till böckerna. Jag ÄLSKAR böckerna, därför tror jag att jag bara skulle bli irriterad om de försökte göra serien exakt likadan, eftersom att de antagligen inte skulle lyckas. ;)
Gällande de nya skådespelarna så förstår jag inte riktigt vad de ska spela för roll i den nya säsongen. De får inte ta för mycket plats i rampljuset från Eric. :/

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: