Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Två nya säsonger av The Simpsons

by Stefan on 16 april 2009

The SimpsonsDet är egentligen en nyhet som har legat ute ett bra tag nu, men för alla er som har missat det så är det nu klart att The Simpsons får förnyat förtroende med två nya säsonger av den populära TV-serien. Tack vare det nya beslutet så betyder det att Simpsons nu blir den serie som har gått allra längst på TV, genom att passera den förra ledaren Gunsmoke.

När de två nya säsongerna har passerat så har serien upplevt fyra presidenter, fem olympiska spel och skapat 22 säsonger med samanlagt 493 avsnitt! Otroliga siffror för en gul familj med fyra fingrar på varje hand.

Även om serien har förändrats en hel del under åren så är det fortfarande samma samhällskritiska grundkoncept som ligger till grunden för succén. Ett koncept som även har lyckats på andra håll genom den omåttligt populära Family Guy med samma skapare. Family Guy firade dessutom 10 år i år, vilket även det är otroligt.

Nu hoppas jag på att Simpsons fortsätter att bana ny väg och jag ser fram emot måndagens avsnitt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tva-nya-sasonger-av-the-simpsons/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: