Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Två nya drakar till Draknästet

by Stefan on 29 november 2009

DraknästetTidigare denna månaden påbörjade SVT inspelningen för säsong 2 av Draknästet. Enligt mig så har det varit en av höjdpunkterna på SVT i år och jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen. Tyvärr kom det fram att en hel del av avtalen inte gick igenom efter att kamerorna var av men det är ändå intressant att höra nya idéer och drakarnas kritik på varför det hela inte kommer fungera.

Sedan tidigare vet vi att Sven Hagströmer, Richard Båge och Mats Gabrielsson fortsätter i den nya säsongen. Ljubo Mrnjavac och Gunilla von Platen har däremot valt att lämna och det är nu klart att ersättarna blir entreprenören Douglas Roos och Susanna Falkengren.

Douglas Roos, 41, driver sedan 2008 nyhetssajten nyheter24.se tillsammans med en annan entreprenör. Douglas är arbetande styrelseordförande för verksamheten. Han har tidigare startat upp och ihop med KL Ventures drivit spelbolaget Ladbrokes Norden som 2007 köptes upp av Ladbrokes International. Douglas Roos har även varit vd för spelmjukvaruföretaget Net Entertainment, skriver SVT.

Susanna Falkengren är 38 år och har sedan 1997 varit verksam på ett flertal affärsjuridiska advokatbyråer som advokat och bolagsjurist och är specialiserad på företagsförvärv, IT/mjukvarubranschen och frågor relaterade till kommersialisering av innovationer, skriver SVT i ett pressmeddelande.

Det intressanta med Douglas Roos är att man nu har fått in en kunnig person inom mjukvara och IT. KL Ventures och nyheter24.se har båda lyckats väldigt bra och jag ser fram emot att få höra hans funderingar på kommande IT-bubblor. Tyvärr har jag inte hört talas om Susanna tidigare.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tva-nya-drakar-till-draknastet/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: