Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

TV4 skrämmer iväg tittare till FlashForward

by Stefan on 30 oktober 2009

FlashforwardBorta i USA har FlashForward blivit en otrolig succé och jämförs redan med LOST. Därför blir jag nu smått förvånad när jag ser hur TV4 har valt att sända serien. 23:00 på en fredagkväll och reprisen kl. 02:00 på natten till söndagen. Överlag så brukar fredagarna locka dåligt med tittare och varför väljer man då att placera serien sist på kvällen? Den enda vettiga anledningen jag kan se är att man vill locka unga tittare som precis har kommit hem på lördagskvällen, men jag tvivlar på att Flash Forward kommer bli deras första tanke.

Samtidigt bekräftas det från TV4 själva att man saknar rättigheter att visa serien på TV4 Play. Inte helt konstigt och ingenting att klaga på egentligen, om det inte vore för att serien visas mitt i natten..

Nej, det känns som att man väljer att upprepa SVT:s fel när man sände säsong 1 av Seinfeld 01:00 på tisdagar. Som ni förstår så fick inte den säsongen särskilt många tittare..

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tv4-skrammer-ivag-tittare-till-flashforward/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stoffe 30 oktober 2009 kl. 14:20

Typiskt svensk TV! Aldrig lär man sig.. Det blir väl att ladda ner flash forward och se den samma dag, så att man håller jämna steg med svensk TV.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: