Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

TV4 kortar ner Överlevarna

by Stefan on 12 september 2009

SurvivorsHar du haft svårt att hänga med i vad som egentligen händer i TV4:s nya succéserie Överlevarna? Ingen fara, du är garanterat inte ensam. Anledningen är att TV4 klipper ner och plockar bort viktiga scener. Varför? Jo, för att man ska få med deras 10 minuter viktiga reklam.

I dagens avsnitt missade du bland annat att pojkvännen till ”tjejen i tältet” smög in i Aalim Sadiqs sovrum mitt i natten och satte en kökskniv i hans huvudkudde. Något som dagen efter resulterade i en hätsk diskussion vid frukostbordet och att Aalim bröt all kontakt med tjejen.

Jag misstänker att TV4 försvarar sig med svaret att utan reklam så skulle man inte ha möjlighet att sända programmet från första början, men är det verkligen en bra idé att korta ner det? Som tittare, ser du hellre ett nedkortat program eller ett längre program där i sitt originalutförande?

Uppdateringen: Det visade sig att BBC är boven i dramat.

Hur skulle du helst se TV4 agera?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tv4-kortar-ner-overlevarna/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Neurotic Kitten 12 september 2009 kl. 22:50

Uselt! av tv4! Verkligen verkligen uselt.

2 Greger 13 september 2009 kl. 15:36

Helt jävla skandalöst!

3 Petra 14 september 2009 kl. 13:13

ÄR DETTA SANT?????????
Va faaaaan e d för mening med att börja titta över huvudtaget???
FAN va arg jag blir på sånt här!

Undrade lite över tält-tjejens kille där….. d va ngt som inte stämde. O nu fattar jag.

FY va dåligt av Tv4!!!!

4 malin lindblom 14 september 2009 kl. 19:20

Hej!

Tycker att det är tragiskt trist…. blir ju bara skit av allt på det här sättet….. men en annan sak jag inte begrep var slutet…. om nu 2an inte ens ska visas så var det ju helt onödigt att visa ettan…. den säger ju ingenting med det slutet,…. önödigt slöseri på tid känns det endast som… :(

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: