Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

TV3 visar NCIS Los Angeles

by Stefan on 15 oktober 2009

NCIS: Los AngelesTänk hur rätt man ibland kan få med sina antaganden. Tidigare idag nämnde jag att TV3 med all säkerhet köper in NCIS Los Angeles och när jag kommer längre ned i min mailkorg hittar jag ett mail som bekräftar nyheten. Oerhört kul och och även om jag är smått tveksam till serien fortfarande så växer den för varje avsnitt.

Än så länge är premiärdatumet okänt, men samma källa hänvisar till att den kommer sent i höst. I slutet av november, början av december låter troligt i nuläget, men jag uppdaterar med ny information så fort det kommer.

Fram tills dess kan du mätta dig med nedanstående videoklipp där Chris O’Donnell och LL Cool J pratar mer om NCIS LA och sina roller i serien. Råkade precis trilla in på Wikipedia där det står om LL Cool Js karriär som rappare. Smeknamnet står tydligen för Ladies Love Cool James.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tv3-visar-ncis-los-angeles/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: