Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Susanne i Ullared

TV-serien Ullared är bluff!

by Stefan on 03 december 2009

Tidigare har det diskuterats huruvida Kanal 5 övertalat tjejer till att festa, om Ullared är fejk och konsekvenserna av att vara med i en realityserie likt Ullared. I förra avsnittet fick vi se hemmafrun Susanne glida omkring och handla för flera tusen kronor under ett enda besök. Nu har hon i efterhand gått ut i Expressen och sagt att Kanal 5 vinklat henne felaktigt.

- Kanalen sa till mig att handla för 5 000 kronor som de betalade, säger Susanne. För det första är jag inte hemmafru. När programmet spelades in jobbade jag heltid. Jag skulle bara handla lite shampo och sånt, men kanalen hade bestämt att jag skulle handla för 5 000 kronor, så de la ut alla pengarna. Sedan lämnade de tillbaka alla varorna!

Vi har alltså inte alls en lyxshoppande hemmafru som Kanal 5 framställde henne som. I själva verket var hela biten skapad av kanalen och det får mig att fundera på hur nära sanningen Schulman var när han hävdade att man hyrde in skådespelare för att spela karaktärer. Det låter inte helt osannolikt nu.

Dan Panas på Kanal 5 bemöter kritiken:

- Vi hade bestämt en dag med Susanne men hon hade inga pengar att shoppa för så teamet lånade ut pengar.

Samtidigt så vill Boris kliva in och kompensera Rose-Marie och Kjell efter att de båda mått dåligt efter programmet. Barnen mobbas och Kjell tvingas ta sömntabletter för att kunna somna om kvällarna. Boris förstår hur viktigt det är med nöjda kunder och vill därför hjälpa dem.

- Jag tycker det är jättetråkigt för de är stamkunder. Kanal 5 vill göra bra tv men jag vill ju inte att de som ställer upp ska drabbas. Jag skulle vilja sälja Kjells tältpinnar och Kjells tändvätska. Det kan bli nästa storsäljare på varuhuset och han ska få royalty så klart. Kan det minska deras lidande gör det mig glad.

Hur mycket tror du är sanning i Ullared och liknande serier?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tv-serien-ullared-ar-bluff/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mathilda 03 december 2009 kl. 12:56

ursch då. det hade jag inte trott, men nu börjar man ju tänka efter. Allt behöver ju inte var fejk, men mycket kanske är det. Kanal 5 ville väll ha en egen känd hemmafru så som tv3 har Anna Anka. Det har ju sålt förut, och Anna gav ju tv3 massor tittare. Men det här var kanske inte riktigt rätt sätt att lösa det på. Dock hade jag gärna sett Anna Anka på Ullared.. haha! :)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: