Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

True Blood säsongsavslutning ikväll

by Mathilda on 11 november 2009

ericIkväll sänds sista avsnittet, del 12 av 12 säsong 1 av True Blood. Kan inte förstå att jag missade serien när den först kom till Sverige, för nu är jag helt fast. Har tidigare haft väldigt svårt för vampyrer osv ända sen Buffy/Angel serierna. Jag har lixom inte tyckt att något har kunnat mäta sig med dem. Till skillnad från många andra tycker jag inte om Twiligt-filmerna, vampyrerna där är alldeles för konstiga för min smak. Det jag gillar med True Blood är att man verkligen får se allt, vilket gör att det känns mer verklighetstroget… även fast det är så långt ifrån verkligheten man kan komma.

Svt har även köpt in säsong 2, men det dröjer till våren 2010 innan de börjar sända den på tv. Har man inte tid att vänta kan man ju alltid se avsnitten online! ;)

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/true-blood-sasongsavslutning-ikvall/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: